22 de maig del 2013

Crònica últimes participacions membres del Club Trail El Replà (Pont del Diable + SQM X-Trail)


PONT DEL DIABLE – TARRAGONA – MUNTANYA (10KM +297m)

  El diumenge 12 de Maig, 2 dels corredors del club van participar a la Cursa del Pont de Diable, una coneguda prova que es disputa pels boscos i camins de les afores de Tarragona sortint i arribant a Sant Pere i Sant Pau. La prova, que va comptar amb 374 corredors, es disputava sobre un traçat de 10km i +297m de desnivell positiu. Els nostres corredors, el Pau Cabanes i el Sergio Venuti, van assolir bons resultats tot confirmant la presència i participació de membres del CTER en moltes curses arreu del territori i fent cada dia més gran el nostre petit club. El Pau va acabar en una molt bona 99ena posició a la genarl amb un temps de 52m28s i el Sergio, recuperant-se d’una lesió, en 255èna posició amb un crono de 59m46s. Enhorabona als dos!


*****************


SQM X-TRAIL – SANT QUINTÍ DE MEDIONA – MUNTANYA (13KM + 474m)

  Aquest passat diumenge 19 de maig es va disputar a Sant Quintí de Mediona, Alt Penedès, la 2na edició de la cursa de muntanya SQM X-Trail, una prova dividida en dues distàncies, una de curta de 13km (+474m desnivell positiu) i una de llarga de 20km (+798m desnivell positiu). En aquesta ocasió, el Martí Rosell i el Jordi Ferré van ser els representants del Club Trail El Replà en la modalitat de la cursa curta.

  La prova, que comptava amb uns 90 inscrits, en un entorn muntanyenc magnífic i ubicat al nord Penedès ja feia preveure que seria un matí de diumenge com ens agrada, amb molt bon ambient trail-runner, sense grans aglomeracions de corredors i amb totes les atencions possibles per part de Naturtime Events, èxit assegurat i a gaudir de la muntanya sense cap altre preocupació que córrer.

  Arribada al poble 1 hora abans de la cursa, repartiment de dorsals i xips a l’ interior del pavelló municipal, escalfament previ pels camins que rodejaven el centre esportiu i cap a la línia de sortida. Com sempre, interessant briefing previ i sortida! Inici ràpid muntanya amunt liderat per un grup de 5 corredors entre els quals s’hi trobaven 2 runners de l’ UEC Anoia, un d’ells recent guanyador de la Botifarunner 2013 de La Llacuna. El recorregut va començar en pujada constant i progressiva, concretament 3,5km fins al primer avituallament, on ambdues curses es bifurcaven, la llarga seguia muntanya amunt i la curta començava a planejar. Fins aquell punt, el Jordi ocupava la 3era posició a la general, però els dos primers corredors estaven disputant la cursa llarga pel que va passar a encapçalar la cursa curta restant encara uns 9km fins al final. Tot i l’estat enfangat d’alguns trams del recorregut, bones sensacions pel Jordi que va aconseguir mantenir la primera posició fins a la línia de meta completant els 12,8km de recorregut amb 58m56s. La 2na i 3era posició se la van disputar l’ Abraham Pernía de l’ Atletico Guelmi i el Xavier Varias del Grup Muntanya Sant Sadurní, finalment va ser el primer el que va creuar la línia de meta amb 1h04m12s i amb només 1 segon d’avantatge. Pocs minuts després creuava l’altre runner del club, el Martí, que tot i arrossegar molèsties prèvies va poder completar el traçat en 1h23m, arribant en 19èna posició, 6è a la classificació de veterans.

  Entrega de premis un cop arribats tots els corredors a meta i sorteig de regals dels patrocinadors entre els assistents allí presents. Un bon matí esportiu de diumenge i 4rt pòdium pel club en aquest 2013, seguirem entrenant que la temporada és llarga i l’objectiu de tot plegat és donar a conèixer el Club Trail El Replà arreu i promocionar la 2na edició de la Cursa de Muntanya El Replà, que disputarem al nostre poble el 29 de Setembre, a partir del dia 1 de Juliol tota la informació a www.cursarepla.com.

  La pròxima prova que disputarem serà la 2na de les Trail Sèries Costa Daurada, que en aquest cas es realitzarà a Reus el dissabte 8 de Juny de 2013 a la tarda.
                 


            



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada