22 d’abril del 2013

ÚLTIMES PARTICIPACIONS DE MEMBRES DEL CLUB TRAIL REPLÀ

En les últimes dues setmanes, alguns dels membres del CTER (Club Trail El Replà), han participat en diferents i conegudes proves del territori català.

I MITJA MARATÓ DE BLANCAFORT

En primer lloc, el David Balañà i el Pau Cabanes, es van animar per gaudir de la 1era Mitja Marató de Blancafort, el passat diumenge 14 d’ Abril. Una cursa d’asfalt de recent creació que va tenir una organització impecable i on hi van participar 77 valents corredors que van completar els 21km. Els resultats dels planencs va ser d’ 1h51m34s, arribant junts a meta i sent la primera vegada que completaven aquesta distància. Enhorabona pel repte aconseguit i que sigui la primera de moltes.

CURSA DELS BOMBERS 2013

La coneguda Cursa dels Bombers 2013 de diumenge 21 d’ abril va tenir varis representants i amics del club. La prova, amb una distància de 10km pel centre de Barcelona i amb un desplegament organitzatiu espectacular de la mà de Nike, va comptar ni més ni menys que amb 23.750 corredors, i no van ser més perquè les places foren limitades, fet que denota el terrible creixement d’aquest esport arreu.

Els resultats dels runners i amics dle Trail Replà als Bombers 2013 va ser:

Glòria Saiz i Joan Llata amb 49m 52s

Montse Martínez i Cèlia Casellas amb 1h03m43s. Primera cursa per la Cèlia que va tenir la companyia de la Montse al seu ritme.

Enhorabona a tots i a seguir entrenant. Les pròximes curses on participarem integrants del Club seran el pròxim 28/4 a la Cursa de muntanya de 15km del Nàstic de Tarragona i el dia 1/5 a la Cursa de 5km d’ Altafulla. Salut i kms!