9 de juliol del 2013

Cursa de Muntanya de Torrelavit by Club Trail El Replà

Aquest passat dissabte 8 de Juliol, el nostre club va tenir representació del Jordi Ferré a la 34èna edició de l’ històrica Cursa de muntanya de Torrelavit, que formava part dels actes de la Festa de l’ Esport d’aquesta demarcació. La prova, amb un recorregut de gairebé 11km i amb 315m, es disputada entre vinyes, camins, senderons i corriols al voltant d’aquesta tranquil·la localitat de l’ Alt Penedès.

L’horari de la cursa, 19h de la tarda, estava pensat de fer suportable la calor als participants, però dissabte va ser una jornada molt calorosa i a aquella hora el sol encara apretava i de valent.

Arribada al poble amb força moviment, a banda de la cursa principal, hi havia curses infantils, i això sempre és garantia de molta gent i molt bon ambient previ a la cursa llarga. La cursa, organitzada per l’ajuntament de Torrelavit i produïda pels amics de Naturetime, va ser un exemple pel que fa a repartiment de dorsals, zona d’entrega de premis, avituallament d’arribada, vestuaris, dutxes, servei de piscina etc etc, tot impecable per rebre els més 200 corredors que van prendre part d’aquesta 34èna edició.
         El transcurs de la cursa va ser força ràpid tot i la calor. Sortida pels carrers del poble enfilant-se cap a les afores, on allí un grup capdavanter de 3 corredors va manar fins al final, on es va emportar la victòria l’atleta Antonio Godoy, de l’equip Pratenc amb un crono de 41m02s. El nostre corredor va entrar en 4rta posició de la mà de Toni Baca, de l’equip Runner Puigdalber amb qui va compartir ruta i crono durant més de 5kms sense poder arribar al grup capdavanter. El Toni i el Jordi van compartir aquesta 4rta – 5èna posició a la línia de meta. El temps final per al Jordi va ser de 44m53s per completar aquests calorosos 10,5km i 315m, un bon resultat tenint en compte que van acabar la prova un total de 218 corredors.