14 de juny del 2013

Polseres Safesport id

Tots el participants de la II Cursa de Muntanya el Replà rebrant un descompte de 5€ per la compra de una polsera Safesport Id. Nosaltres ja la tenim a que esperes!!!!

Què és Safesport id?
Safesport id és una polsera identificativa que pots personalitzar amb les teves dades d'emergència. En cas d'accident, podran identificar, contactar amb la família, conèixer les teves possibles al · lèrgies, malalties o medicació que aquestes prenent. Aquesta informació "vital" pot ajudar a salvar la teva vida. També és ideal per a nens, gent gran i persones que puguin extraviar amb facilitat.

Els models PRO i MINI estan fabricades en acer inoxidable i silicona, i dissenyats pensant en els esports més exigents. Els models BASIC i KIDS no porten xapa ID metàl · lica ja que les dades es graven directament en la polsera de 100% silicona. Tots els models són tan còmodes i lleugers que acabaràs usant diàriament.
Els nostres productes només es comercialitzen online. D'aquesta manera podem oferir-te un millor preu i un servei directe sense intermediaris, alhora que minimitzem l'impacte de la nostra activitat sobre el medi ambient.

L'Empresa
Som un grup d'entusiastes de l'esport que un dia van decidir convertir la seva passió en forma de vida. Ens agrada que el nostre treball ens permeti conèixer i ajudar a persones afins a nosaltres i ens omple de satisfacció que els nostres productes siguin útils quan més els necessites i, sobretot, ajudar en casos d'emergència.

La nostra Missió
Conscienciar de la necessitat de practicar esport d'una manera segura i portant sempre una polsera identificativa que pugui parlar per tu en cas d'accident. Si aconseguim que sigui una cosa tan natural com portar casc per anar amb bicicleta, haurem ajudat a salvar moltes vides.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada