27 d’agost del 2013

Cursa de muntanya del CEO2 Prades


     Aquest passat diumenge 25 d' agost un total de 7 amics del Club Trail El Replà vam decidir d'apropar-nos fins a Prades per gaudir d'una bona matinal d'esport i un bon mos (Martí Rosell, Jordi Buldó, Sergi Serramià, Pere Batalla, Xavi Batet, Xavi Gavarró i Jordi Ferré). La cursa, organitzada pel Club Excursionista O2 Prades, havia estat anunciada feia alguns dies a les xarxes socials i tenint present que a Prades l'entorn és preciós, vam decidir d'apuntar-nos en grup.

     La cursa començava a les 9h del matí, molt aviat tenint en compte que teniem gairebé 1 hora de cotxe per arribar al punt més al de la província de Tarragona. Arribada fresqueta, amb 10 graus de temperatura a les 8 del matí, per sort alguns portavem la jaqueta paravent del club... d'altres són més valents :). Recollida de dorsals i ràpidament escalfament pel voltant del poble per entrar en calor. L'organització havia creat dues distàncies, una de curta de 9km amb 200m+ i una de llarga amb 27km i 600+, ens vam apuntar els 7 a la curta. El dia abans i el mateix diumenge hi havien varies curses de muntanya al calendari, fet que va provocar que només hi haguessin uns 45 inscrits a la curta i uns 20 a la llarga, sens dubte la cursa més familiar que hem corregut mai. 

     Sortida molt ràpida, la primera pendent no arribava fins als 2,5km, fet que va propiciar que tots els corredors poguessim sortir ràpid i a bon ritme. La cursa tenia un recorregut força senzill, la pujada de 2km d'allargada transcorria per un camí força ample, i això sempre és més fàcil que pujar senderons i corriols. Arribats al primer avituallament, al punt més alt del recoorregut i a 1.120m d'alçada, les vistes eren excel·lents i molt nítides. Tram rocós i empredrat amb la vista posada a terra, i baixada per una forta trialera que enllaçava amb alguns camins prou macos i que acabaven de nou a la vila de Prades. Al final, bons resultats entrant tot l'equip entre els 20 primers i amb el Jordi Ferré i el Pere Batalla al pòdium (i amb el Xavi Batet 4rt arribant junt amb el Pere). Destacar la bona organització, amb un fantàstic servei de massatgistes al final (3!) que ens van recuperar les cames, un autèntic luxe.   

     El millor però va arribar després de la cursa, amb un esmorzar com déu mana a una animada Plaça Major de Prades que estava de festa i on s'hi aplegaven com sempre ciclistes, corredors, excursionistes i molts "domingueros". 

     Enhorabona a tots els participants, a seguir entrenant i a buscar noves matinals de diumenge per seguir fent esport i gaudir en colla de les muntanyes de la província. Us animem a tots els que us agrada el trail running a venir amb nosaltres a les curses on anem, salut i kms de muntanya! 











           

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada